Varde Ovne

Svanen –de zwaan- voldoet aan het Scandinavische milieulabel

De uitstoot van fijnstof beperkt is. Geen bijdrage aan het broeikaseffect. Uw kachel geen zware metalen bevat. Een een hoog rendement heeft en de uitstoot van koolstof beperkt is. Het merk houtkachel wat staat voor duurzaamheid voor nu en de toekomst.

Convectiekachel

Een kachel van Varde is altijd een convectiekachel. Hierdoor wordt de warmte van de kachel het beste in uw ruimte verdeeld. Tevens heeft de Varde houtkachel mogelijkheden om de hoeveelheid warmte te regelen doormiddel van de luchttoevoer naar het vuur. Dit zorgt tevens voor een hoog rendement.

Garantie

Varde houtkachels zijn al vele jaren een belangrijke fabrikant op de kachelmarkt. Het begon met een klein ambachtelijk bedrijf dat zich ontwikkelde tot het huidige, moderne productiebedrijf. Functionaliteit, duurzaamheid en design zijn met het merk Varde verbonden. Op alle Varde houtkachels krijgt u 5 jaar garantie op fabrieksfouten.

Gietijzer

Al de Varde houtkachels beschikken over een bodem, schudrooster, rookafvoer en een deur van gietijzer. Dit garandeert een lange levensduur zonder valse trek. Bovendien kunt u gedurende de volledige levensduur van de kachel een milieuvriendelijke verbranding met een hoog rendement in stand houden.

CO2 – neutraal

De Varde houtkachel is CO2 neutraal, dat betekent dat het brandhout tijdens de groei in de natuur net zoveel CO2 opgenomen heeft als het bij een juiste verbranding in uw Varde houtkachel afgeeft. U draagt dus niet bij aan de opwarming van de aarde.

Techniek

Alle Varde houtkachels hebben een drievoudige verbranding. Naast de primaire- en secondaire verbranding hebben de kachels ook de naverbranding van de rookgassen via de tertiaire verbranding. De nog brandbare delen van de rookgassen worden voor het verlaten van de kachel verbrand. Goed voor het milieu en het rendement van uw kachel. Zelf reinigend glas, een zeer nauwkeurige regeling van het vuur en de koude handgreep dragen bij tot het gebruiks plezier van de Varde houtkachel

Varianten

Om er voor te zorgen dat uw Varde houtkachel zo goed mogelijk in uw woning past zijn de kachels in verschillende modellen verkrijgbaar. Er is dus altijd wel een Varde kachel die bij uw smaak past bijvoorbeeld: Aura 1, Aura 2, Aura 3, Aura, 3 met speksteen, Aura 11, Fuego 1, Fuego 2, Samso of Samsø(Het alternatief voor Jannus of Jacobus houtkachel met een prijs onder de € 800,00), Shape 1, Shape 1 met speksteen, Shape 2, Shape 2 met speksteen, Shape 13, Uniq 1 met aan driezijde glas, Uniq 2, Uniq 13, Vision 1, Vision Speksteen.

Varde Ovne houtkachel en de Kachels en Haarden Hal

Met een Varde Ovne houtkachel heb u zeker de juiste prijs- kwaliteit verhouding! Doordat de Kachels en Haarden Hal groten aantallen kan inkopen en de Varde Ovne houtkachels rechtstreeks importeert ben u gegarandeerd van een Deense kwaliteit houtkachel voor een bijna Chinese prijs. De Kachels en Haarden Hal heeft het grootste assortiment Varde Ovne houtkachels van de Randstad maar ook van Nederland en we kunnen de meesten modellen zelfs uit voorraad leveren. Hebben wij het model niet op voorraad dan kunnen we altijd nog snel leveren. De Kachels en Haarden Hal bij uitstek de beste importeur voor de Deense Varde Ovne houtkachels. Varde de Janus en Jacobus killer bij uitstek.

 

[show_products category=”270″]