Skip to content
top10 houtkachels 2021

De Top 10 populairste houtkachels uit het assortiment van de Kachels en Haarden Hal uit 2021. Net als in 2020, 2019 en 2018 zetten we voor u de Top 10 houtkachels op een rijtje. Wilt u één van de kachels uit de Top 10 in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom! Veel van de houtkachels uit deze Top 10 zijn in prijs verlaagd bij de Kachels en Haarden Hal.

#10

Varde Ovne Lyon Air

We trappen de Top 10 af met de Varde Ovne Lyon Air. Deze stijlvolle Varde Ovne houtkachel heeft grote ruiten aan de zijkanten en een grote gebogen voorruit. De Varde Ovne Lyon Air heeft een nominaal verwarmend vermogen van 6 kW.

 • sale

  Varde Ovne Lyon Air

  Oorspronkelijke prijs was: €3.395,00.Huidige prijs is: €2.995,00.
#9

Dovre Tai 35W

De Dovre Tai 35W heeft een klassieke uitstraling, met de prachtige gietijzeren afwerking die we kennen van alle Dovre modellen. Dovre producten staan bekend om kwaliteit en aantrekkelijk design, hoge rendement en milieubewuste verbranding. Hierdoor past een Dovre haard of kachel in iedere huiskamer.

 • sale

  Dovre Tai 35W

  Oorspronkelijke prijs was: €1.995,00.Huidige prijs is: €1.795,00.
#8

Dovre 250CB

Eén plek gestegen t.o.v. vorig jaar, de kleine Dovre 250CB kachel. Deze houtkachel van fabrikant Dovre heeft ondanks haar formaat toch een flinke warmte afgifte, ideaal voor het verwarmen van kleinere ruimtes. Het unieke AirWash systeem zorgt voor een schoon raam. Door middel van het dubbele verbrandingssysteem bespaart u hout en draagt u bij aan een schoner milieu.

 • sale

  Dovre 250CB

  Oorspronkelijke prijs was: €1.895,00.Huidige prijs is: €1.595,00.
#7

Fireplace Barcelona Speksteen

Met een nominaal verwarmend vermogen van 8 kW verwarmt de Fireplace Barcelona met gemak uw (woon)ruimte. Door de speksteen bekleding van deze haard, blijft hij ook na het stoken nog lang warmte afgeven.

#6

Varde Ovne Aura 3

Met zijn 87 cm hoogte is de Varde Ovne Aura 3 de kleinste kachel uit de Aura serie. Perfect dus voor kleine ruimtes, waar deze kachel het middelpunt van de belangstelling zal zijn. De Varde Ovne Aura 3 is er ook met speksteen! Bekijk de Varde Ovne Aura 3 Speksteen.

 • sale

  Varde Ovne Aura 3

  Oorspronkelijke prijs was: €2.095,00.Huidige prijs is: €1.895,00.
#5

Reny Retro L Speksteen

Al 4 jaar in de Top 10 aanwezig. De Reny Retro L speksteen is een vrijstaande houtkachel met een stevige en robuuste uitstraling. Dit model van Reny uit de Retro serie is bekleed met speksteen en heeft twee grote RVS handgrepen. De Reny Retro L speksteen heeft een speksteen bovenplaat en platen aan de zijkanten. Door het speksteen blijft de kachel ook lang na het stoken nog warmte afgeven.

 • sale

  Reny Retro L Speksteen

  Oorspronkelijke prijs was: €2.495,00.Huidige prijs is: €2.295,00.
#4

Fireplace Meltemi SP

De Fireplace Meltemi SP, een kachel met een stoere uitstraling. De houtkachel geeft veel convectiewarmte af door de dubbelwandige constructie. Deze Fireplace houtkachel met speksteen is brandend te zien in onze showroom.

 • sale

  Fireplace Meltemi

  Oorspronkelijke prijs was: €3.595,00.Huidige prijs is: €3.295,00.
#3

Fireplace Tuvalu

De populaire Fireplace Tuvalu is al jaren te vinden in de top 5. Ook het afgelopen jaar was deze houtkachel van fabrikant Fireplace weer erg populair bij onze klanten. Deze scherp geprijsde kachel heeft een nominaal verwarmend vermogen van 6 kW. De grote ruit geeft een uitstekend zicht op het vlammenspel in de haard. Het energielabel A+ en de prijs zorgen ervoor dat deze haard ook het afgelopen jaar enorm populair was bij onze klanten.

 • sale

  Fireplace Tuvalu staal

  Oorspronkelijke prijs was: €1.495,00.Huidige prijs is: €1.295,00.
#2

Reny Quaruba 4-zijdig

Deze Reny Quaruba 4-zijdige tuin- en terrashaard is een prachtig middelpunt voor uw buitenruimte. De terraskachel krijgt na verloop van tijd een industriële uitstraling met een roestig uiterlijk. Door het Cor-Ten staal kan de kachel niet doorroesten. Deze tuinkachel is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes.

#1

Fireplace Alicante Speksteen

De populairste houtkachel uit ons assoritment was het afgelopen jaar de Fireplace Alicante! Deze houtkachel heeft een speksteen bekleding en blijft daardoor ook nog lang na het stoken warmte afgeven. Deze kachel van fabrikant Fireplace heeft een nominaal verwarmend vermogen van maar liefst 8 kW.

Back To Top