Skip to content
top houtkachels 2020

Er is weer een jaar voorbij, tijd om terug te kijken op 2020. We zetten, net als in voorgaande jaren 2018 en 2019 de Top 10 houtkachels uit ons assortiment weer voor u op een rijtje. We tellen af van 10 naar 1 bij de Top 10 houtkachels van 2020!

#10

Fireplace Samba Speksteen

Ook dit jaar is fabrikant Fireplace weer met meerder haarden vertegenwoordigd in onze Top 10. De Fireplace Samba SP is een hoekkachel uitgevoerd met speksteen. Door het speksteen blijft de kachel lang na het stoken nog warmte afgeven.

 • sale

  Fireplace Samba SP

  Oorspronkelijke prijs was: €2.695,00.Huidige prijs is: €2.395,00.
#9

Dovre 250CB

Op nummer 9, de kleine Dovre 250CB kachel. Deze houtkachel van fabrikant Dovre heeft ondanks haar formaat toch een flinke warmte afgifte, ideaal voor het verwarmen van kleinere ruimtes. Het unieke AirWash systeem zorgt voor een schoon raam. Door middel van het dubbele verbrandingssysteem bespaart u hout en draagt u bij aan een schoner milieu.

 • sale

  Dovre 250CB

  Oorspronkelijke prijs was: €1.895,00.Huidige prijs is: €1.595,00.
#8

Fireplace Lyon Speksteen

De Fireplace Lyon SP is een speksteen hoekkachel die in een hoek van uw woonruimte geplaatst kan worden middels een achter- of bovenaansluiting. Door de ronde panoramaruit heeft u een prachtig zicht op het houtvuur.

 • sale

  Fireplace Lyon SP

  Oorspronkelijke prijs was: €3.395,00.Huidige prijs is: €2.995,00.
#7

Fireplace Rönky Speksteen

Gestegen van plek 10 naar 7 in de Top 10, de Rönky van Fireplace. Deze kachel heeft, door het nominale vermogen van 9-10 kW, voldoende power om grotere ruimtes te verwarmen. Door het speksteen geeft de kachel ook lang ná het stoken nog warmte af. De Rönky is bij de Kachels en Haarden Hal sterk in prijs verlaagd! En met het energielabel A+ is deze haard een milieubewuste keuze.

 • sale

  Fireplace Rönky SP

  Oorspronkelijke prijs was: €3.895,00.Huidige prijs is: €3.595,00.
#6

Fireplace Tuvalu

Iets gedaald ten opzichte van vorig jaar (plek 2), maar nog altijd een zeer populaire houtkachel. De Tuvalu van fabrikant Fireplace. Deze scherp geprijsde kachel heeft een nominaal verwarmend vermogen van 6 kW. De grote ruit geeft een uitstekend zicht op het vlammenspel in de haard. Het energielabel A+ en de prijs zorgen ervoor dat deze haard ook het afgelopen jaar enorm populair was bij onze klanten.

 • sale

  Fireplace Tuvalu staal

  Oorspronkelijke prijs was: €1.495,00.Huidige prijs is: €1.295,00.
#5

Fireplace Alicante Speksteen

Nieuw in de Top 10: de Fireplace Alicante! Deze houtkachel heeft een speksteen bekleding en blijft daardoor ook nog lang na het stoken warmte afgeven. Deze kachel van fabrikant Fireplace heeft een nominaal verwarmend vermogen van maar liefst 8 kW.

#4

Varde Ovne Aura 3 Speksteen

Gestegen van plek 7 naar 4 in onze Top 10! Deense fabrikant Varde Ovne staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Deze uitvoering van de Aura 3 is bekleed met speksteen en blijft daardoor ook lang na het stoken nog warmte afgeven in uw woonruimte. Zelf reinigend glas, een zeer nauwkeurige regeling van het vuur en de koude handgreep dragen bij tot het gebruiksplezier van een Varde Ovne houtkachel.

#3

Fireplace Meltemi SP

Net als vorig jaar op nummer 3 in de Top 10: de Fireplace Meltemi SP, een kachel met een stoere uitstraling. De houtkachel geeft veel convectiewarmte af door de dubbelwandige constructie. Deze Fireplace houtkachel met speksteen is brandend te zien in onze showroom.

 • sale

  Fireplace Meltemi

  Oorspronkelijke prijs was: €3.595,00.Huidige prijs is: €3.295,00.
#2

Reny Retro L Speksteen

Al 3 jaar in de Top 10 aanwezig. De Reny Retro L speksteen is een vrijstaande houtkachel met een stevige en robuuste uitstraling. Dit model van Reny uit de Retro serie is bekleed met speksteen en heeft twee grote RVS handgrepen. De Reny Retro L speksteen heeft een speksteen bovenplaat en platen aan de zijkanten. Door het speksteen blijft de kachel ook lang na het stoken nog warmte afgeven.

Doordat een speksteenkachel de warmte lang na het stoken uit blijft stralen, is een speksteenkachel een zeer energiezuinige wijze om uw woonruimte te verwarmen. U behaalt met deze haarden een zeer hoog rendement. Om die redenen zijn speksteenhaarden zeer populair!

 • sale

  Reny Retro L Speksteen

  Oorspronkelijke prijs was: €2.495,00.Huidige prijs is: €2.295,00.
#1

Reny Quaruba 4-zijdig

De onbetwiste nummer 1 van het afgelopen jaar is de Reny Quaruba 4-zijdig. Deze tuin- en terrashaard is een prachtig middelpunt voor uw buitenruimte. De terraskachel krijgt na verloop van tijd een industriële uitstraling met een roestig uiterlijk. Door het Cor-Ten staal kan de kachel niet doorroesten.

Net als in 2019 was deze haard ook in 2020 de populairste houtkachel onder onze klanten en website bezoekers.

Back To Top