Skip to content
beste-houtkachels-2019

Net als vorig jaar (Top 10 houtkachels van 2018) hebben we ook dit jaar de 10 populairste houtkachels uit ons assortiment voor u op een rijtje gezet. Wilt u  deze toppers in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Amstelhoek! We tellen af van 10 naar 1 bij de Top 10 houtkachels van 2019!

#10

Fireplace Rönky Speksteen

We trappen de Top 10 van 2019 af met deze krachtige houtkachel van fabrikant Fireplace. Deze kachel heeft, door het nominale vermogen van 9-10 kW, voldoende power om grotere ruimtes te verwarmen. Door het speksteen geeft de kachel ook lang ná het stoken nog warmte af. De Rönky is bij de Kachels en Haarden Hal sterk in prijs verlaagd! En met het energielabel A+ is deze haard een milieubewuste keuze.

 • sale

  Fireplace Rönky SP

  Oorspronkelijke prijs was: €3.895,00.Huidige prijs is: €3.595,00.
#9

Fireplace Zaria Speksteen

Ook op plaats 9 zien we een haard van Fireplace, namelijk de Zaria uitgevoerd met speksteen. Deze haard is uitsluitend aan te sluiten met een bovenaansluiting. De scherpe prijs, het mooie design en goede kwaliteit maken deze houtkachel tot een populaire keuze voor veel van onze klanten!

#8

Reny Retro L Speksteen

De nummer 1 van vorig jaar vinden we dit jaar terug op nummer 8 in onze Top 10. Dit model van Reny uit de Reny Retro Serie is bekleed met speksteen en is de kleinste variant uit de serie. U kunt bij de Reny Retro L ook kiezen voor een uitvoering zonder speksteen.

 • sale

  Reny Retro L Speksteen

  Oorspronkelijke prijs was: €2.495,00.Huidige prijs is: €2.295,00.
#7

Varde Ovne Aura 3 Speksteen

Deense fabrikant Varde Ovne staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Deze uitvoering van de Aura 3 is bekleed met speksteen en blijft daardoor ook lang na het stoken nog warmte afgeven in uw woonruimte. Zelf reinigend glas, een zeer nauwkeurige regeling van het vuur en de koude handgreep dragen bij tot het gebruiksplezier van een Varde Ovne houtkachel.

#6

Reny Oslo L

De tweedeurs Reny Oslo L is het kleinste broertje van de Reny Oslo XL en de Reny Oslo XXL. Reny is een Nederlandse fabrikant van houtkachels en staan bekend om een zeer betaalbare houtkachel. Sfeer en kwaliteit staan voorop bij Reny. Dit model is in prijs verlaagd bij de Kachels en Haarden Hal!

#5

Varde Ovne Samso

Vorig jaar op plaats 7 en dit jaar 2 plaatsen hoger: de Samso, een stijlvolle kachel van Varde Ovne. De Varde Ovne Samso is zeer scherp geprijsd, maar doet zeker niet onder voor de houtkachel uit een hogere prijsklasse. Met energielabel A+ is de Samso ook nog eens een milieuvriendelijke keuze!

 • sale

  Varde Ovne Samso

  Oorspronkelijke prijs was: €1.695,00.Huidige prijs is: €1.495,00.
#4

Fireplace Zanzibar SP

Deze vrijstaande houtkachel van Fireplace is bekleed met speksteen. De Fireplace Zanzibar SP is een scherp geprijsde houtkachel met een nominaal vermogen van 5 kW. Fireplace combineert de accumulerende eigenschappen van speksteen met convectiewarmte en de sfeer door een grootte ruit die ook schoon blijft.

#3

Fireplace Meltemi SP

Op nummer 3 in deze Top 10: de Fireplace Meltemi SP, een kachel met een stoere uitstraling. De houtkachel geeft veel convectiewarmte af door de dubbelwandige constructie. Deze Fireplace houtkachel met speksteen is brandend te zien in onze showroom.

 • sale

  Fireplace Meltemi

  Oorspronkelijke prijs was: €3.595,00.Huidige prijs is: €3.295,00.
#2

Fireplace Tuvalu

Fabrikant Fireplace is in deze Top 10 met maar liefst 5 kachels vertegenwoordigd. De kachels van Fireplace staan bekend om kwaliteit en aantrekkelijk design, hoge rendement en milieubewuste verbranding. Hierdoor past een Fireplace kachel in iedere woning, zo ook de Fireplace Tuvalu.

Deze scherp geprijsde kachel heeft een nominaal verwarmend vermogen van 6 kW. De grote ruit geeft een uitstekend zicht op het vlammenspel in de haard. Het energielabel A+ en de prijs zorgen ervoor dat deze haard het afgelopen jaar enorm populair was bij onze klanten. Daardoor staat de kachel op een verdiende 2e plek in deze Top 10 houtkachels van 2019! Kom gerust eens langs in onze showroom om dit model te bewonderen!

 • sale

  Fireplace Tuvalu staal

  Oorspronkelijke prijs was: €1.495,00.Huidige prijs is: €1.295,00.
#1

Reny Quaruba 4-zijdig

Een opvallende verschijning op nummer 1; de Reny Quaruba! In de Top 10 van 2018 was deze terrashaard terug te vinden op plek 5 en de haard is het afgelopen jaar flink in populariteit gestegen.

Deze tuinkachel heeft 4 ruiten en biedt daarmee vanuit alle hoeken een mooi zicht op het houtvuur. Het Cor-Ten staal zorgt voor een prachtige industriële uitstraling en is een schitterend middelpunt voor uw tuin of terras! De terraskachel krijgt een roestig uiterlijk maar kan door het Cor-Ten staal niet doorroesten.

Wilt u deze haard eens in het echt zien? Kom langs in onze showroom!

Back To Top