Skip to content
terraskachel

Terraskachel, tuinhaarden en buitenkachels; de ideale manier om uw buitenruimte te verwarmen. Kan uw tuin of terras wel wat extra sfeer gebruiken? Dan is een terrashaard zeker iets voor u! Geniet tot in de late uurtjes van uw tuin met de warmte van één van de prachtige tuinkachels uit ons assortiment.

Terraskachel van Reny

In ons assortiment vindt u een viertal robuuste tuinhaarden van de Nederlandse fabrikant Reny. Deze modellen zijn een aanwinst voor elke buitenruimte. Of het nu gaat om een terras, veranda, tuin of andere buitenruimte. Met deze buitenkachels creëert u een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle houtvuur.

Industriële tuinhaarden

Het Cor-Ten staal geeft deze tuinhaarden een industriële uitstraling. De belangrijkste eigenschap van Cor-Ten staal is dat het niet roest! Daarnaast hebben alle modellen extra opties. Zo kunt u bij sommige tuinkachels bijvoorbeeld kiezen voor een verrijdbaar vloerplateau. Waarmee u de haard gemakkelijk kunt verplaatsen.

De Reny Quaruba TKC4Z heeft bovendien maar liefst 4 ruiten, waardoor deze terrashaard een prachtig middelpunt van uw buitenruimte is.

Hout stoken

Ook bij een tuinkachel is het van belang dat u het juiste hout gebruikt om mee te stoken. Niet alle houtsoorten zijn namelijk geschikt om uw kachel mee aan te steken. Benieuwd wel hout u het beste kunt gebruiken? Lees dan verder op: “Haard hout stoken, welk hout moet ik gebruiken?“.

Al deze terrashaarden zijn te zien in onze showroom! Kom dus zeker even langs in de Amstelhoek, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Back To Top