Skip to content

Showroom van de Kachels en Haarden Hal is gevuld met een breed assortiment houtkachels. De houtkachel showroom is te vinden op Amstelkade 62 in de Amstelhoek, nabij Uithoorn (Noord-Holland).

Tijdens onze openingstijden is er altijd personeel aanwezig dat u van waardevol advies kan voorzien over houtkachels, stoken, sfeerverwarming en alles wat daarmee te maken heeft. In onze showroom zijn de modellen te zien van de grootste merken. Zo staan er onder andere kachels van DovreFireplace, RenyVarde Ovne en meer! Een bezoekje is dus zeker de moeite waard.

Onze verkoopadviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van sfeerverwarming. Elke woonsituatie is anders en vraagt om een andere oplossing voor het plaatsen van een houtkachel. Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

OPENINGSTIJDEN

Ma. Op afspraak
Di. Op afspraak
Wo. 12.00-20.00u
Do. 12.00-20.00u
Vr. 12.00-20.00u
Za. 10.00-17.00u
Zo. 11.00-16.00u

Zondags en in avonduren geopend

De showroom van de Kachels en Haarden Hal is ook op zondag geopend van 11.00 – 16.00u. Daarnaast zijn we op woensdag, donderdag en vrijdag ook ’s avonds open.

Zou u graag een bepaalde houtkachel brandend willen zien in onze showroom? Neem dan contact met ons en informeer naar de mogelijkheden!

showroom houtkachels

Houtkachel showroom – Kachels en Haarden Hal

Amstelkade 62
1427 AN Amstelhoek

showroom kachels en haarden hal
houtkachel showroom
haarden showroom amstelhoek
houtkachel showroom
Back To Top