Skip to content

Reny haarden, houtkachels, inbouwhaarden en speksteenkachels. Deze Nederlandse houtkachel fabrikant, ontwikkelt kachels van modern tot klassiek. Sfeer en kwaliteit staan bij voorop bij de zeer betaalbare houthaarden van dit Brabantse familiebedrijf. De Kachels en Haarden Hal heeft een groot assortiment Renykachels en kan de meeste modellen uit voorraad leveren.

Reny kachel kopen? Bezoek onze showroom!

Met de haarden van deze fabrikant kies u voor pure kwaliteit (DIN+ keurmerk). Daarnaast ook prijs-bewust dus betaalbaar, energiebewust (Energieklasse A) en milieubewust (Emissieklasse 1). Maar liefst 5 jaar garantie en een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. De moderne verbrandingssystemen hebben een CO2-neutrale verbranding en een hoog rendement!

Van modern tot klassiek

Zowel speksteenkachels, inzethaarden, vrijstaande houtkachels als terras- en tuinkachels. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de Oslo 93. Deze vrijstaande haard heeft een echte klassieke uitstraling. De Noest heeft daarentegen een veel modernere en industriƫle uitstraling. Kijk ook zeker eens naar de Terras- en Tuinkachels!

‘Schoon Glas Injectie’ (SGI)

Jaren geleden introduceerde zij als eerste fabrikant het SGI-systeem in houtkachels. Dit systeem zorgt voor een luchtstroom langs de ruit en daarmee ontstaat er een optimale verbranding. Bovendien wordt er voorkomen dat er roet op de ruit verschijnt. Daardoor blijft het zicht op het houtvuur optimaal voor u als gebruiker.

5 jaar garantie

De producten worden door een team van vakmensen ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duizel, Brabant. Ze garanderen een 100% kwaliteitsproduct en daar profiteert u van in de vorm van maar liefst 5 jaar garantie!

Dealer Kachels en Haarden Hal

De Kachels en Haarden Hal is al jaren de grootste Renydealer in de Randstad en waarschijnlijk ook in Nederland. Bij de Kachels en Haarden Hal vind u de grootste collectie Reny-modellen tegen de scherpste prijzen van Nederland. Wij hebben niet alleen de haarden op voorraad maar vaak ook de onderdelen voor uw houtkachel of inzethaard en het installatie materiaal. Denkt u bijvoorbeeld aan een enkelwandig of dubbelwandig rookkanaal. Voor een houtkachel of inzethaard komt u naar de Kachels en Haarden Hal.

Bezoekt u ook eens de site van Reny voor meer informatie!

Back To Top