RENY: Gratis vloerplaat of houtbox bij de Reny Noest

29
okt

Reny zet in het najaar van 2018 en begin 2019 de Reny Noest in de spotlight met een najaarsactie! Bij de aanschaf van de Noest, ontvangt u tijdens de actieperiode één gratis accessoire. U kunt daarbij kiezen uit een vloerplaat of een houtopslag BloX (1 kubus). Beide worden uiteraard in dezelfde kleur als de Noest geleverd.

De houtopslag is een nieuwe toevoeging aan het assortiment van Reny. De kubus heeft dezelfde uitstraling als het Noest model. Naast de enkele kubus, die u bij deze actie krijgt, is er ook een dubbel geschakelde kubus.

Reny Noest

De industriële vormen van de Noest geven deze houtkachel een stoere uitstraling. De kachel heeft een ketelstaal constructie en een nominaal verwarmend vermogen van 7 kW. De Noest is er in een L en XL uitvoering, bij ons is de Reny Noest L verkrijgbaar.

De uitstraling van de houtkachel passen goed bij de populaire trend van industrieel vormgegeven meubels en woonaccessoires.

Actie voorwaarden

De actie is uitsluitend geldig op de Reny Noest L. U dient zich als klant te registreren op de site van Reny, waarna u een voucher ontvangt. Vervolgens levert u deze voucher bij Reny-dealer Kachels en Haarden Hal in. Via ons ontvangt u de vloerplaat of houtopslag box.

De actie is geldig van vrijdag 26 oktober 2018 t/m 31 januari 2019.

Noest+BloX-rechts
renynoest-eigenbanner