Reny

Reny Grote Oslo in schouwReny haarden, houtkachel, inbouwhaarden en inzethaarden. Reny is een Nederlandse fabrikant van houtkachels en staan bekend om een zeer betaalbare houtkachel. Sfeer en kwaliteit staan voor op bij Reny. Elke Reny hout kachel is voorzien van SGI schoon glas injectie.Van klassiek tot modern van houtkachel tot inzethaard bij Reny bent aan het juiste adres. Reny worden in Duizel gemaakt. Nederlandse vaklui staan garant voor de kwaliteit van deze goedkope haarden. Op alle Reny kachels krijg u 5 jaar garantie!

Waarom een Reny haard

Met Reny doet u een bewuste keus waar kwaliteit (DIN+ keurmerk), prijs bewust dus betaalbaar, energiebewust (energieklasse A) en milieubewust (emissieklasse 1), 5 Jaar garantie en een 100% Nederlands kwaliteits product. Alle Reny kachels hebben SGI wat staat voor Schoon – Glas – Injectie.

Aantal modellen Reny houtkachels

Bij Reny kan u kiezen van modern tot klassiek. De Reny Oslo wordt al meer dan 30 jaar gemaakt en is nog steeds populair in een klassieke of moderne omgeving. We hebben de Reny Oslo mini, de Oslo klein, en de Oslo groot. Afhankelijk van de groten van uw vertrek altijd de juiste keuze. De Reny Oslo modellen zijn er met bovenaansluiting en met achteraansluiting. Rendement van de Reny Oslo is 70% dus energie zuinig, veilig en milieubewust. De Reny Dynamic is er in twee uitvoeringen: Reny Dynamic V vlak aan de voorkant en de Reny Dynamic R is rond aan de voorzijde. Bij de kachels hebben dezelfde unieke techniek wat staat voor: degelijkheid, milieubewust, convectie en stralingswarmte, SGI systeem (schoon glas injectie), robuuste constructie, Lucht van Buiten (LVB) voor bij kier dichte woningen, optie ventilatoren voor nog meer convectielucht er is zowel een boven als achter aansluiting aanwezig op de Dynamic modellen. De Dynamic modellen hebben een vermogen van 8 kW bij een rendement van ± 80%. De Reny Retro heeft de modernste verbrandingstechniek in een retro jasje en is de Jacobus en Jannes killer of alternatief bij uitstek. De Reny Retro weet via de ideale combinatie van  primaire, secundaire en tertiaire lucht geregeld via de één knops bediening een ideale verbranding te realiseren waardoor deze kachel de meest milieu vriendelijke kachel met het hoogste rendement in zijn klasse is. De Reny Retro heeft een vermogen van 7 kW en kan zowel met bovenaansluiting als achter aansluiting aangesloten worden. Voor de liefhebbers van speksteen hebben we ook nog de Reny Retro Speksteen die de voordelen van speksteen combineert met de kwaliteiten van de Reny Retro houtkachel.  Het rendement van de Reny Retro is is 78.5% bij een CO-uitstoot van 0,10 vol% en een fijnstof emissie van 75 mg/mº3.

Reny inzethaarden

De Reny inzethaarden zijn er in de traditionele uitvoeringen die vooral in bestaande open haarden geplaatst worden zodat deze weer voldoen aan energie en milieu bewust stoken met hout. De ze inzethaarden zijn er in zowel panoramisch model met 1 of 2 deuren, vlakke modellen in front, hoek rechts, hoek links en driezijdig. Deze serie bestaat uit inzethaarden van diverse afmetingen waardoor er bijna altijd een Reny inzethaard voor uw situatie is. Maak van uw milieu vervuilende open haard een milieu vriendelijke, duurzaam verbrandingstoestel. Naast deze wat meer klassieke inzethaarden brengt Reny ook de Optima inzethaard op de markt. Deze inzethaard onderscheidt zicht door een moderne uitstraling gecombineerd met de beste materialen en nieuwste verbrandings techniek. Efficiënt, milieuvriendelijk, de beste materialen, design en sfeervol waren de sleutelwoorden bij de ontwikkeling van deze inzethaard. De Reny Optima is er in vier afmetingen de Optima 53, Optima 60, Optima 70, en de Optima 80. Het rendement van deze modellen ligt altijd boven de 80% wat uniek is voor inzethaarden. De afwerking van de Optima Reny rechs openhaarden kan zowel met driezijdige als met vierzijdige kaders gedaan worden. Door de moderne uitstraling van de Optima inzethaarden worden deze niet alleen gebruikt om een bestaande openhaard om te bouwen naar een efficiënt verwarmingstoestel maar ook steeds meer als inbouwhaard in een nieuw te bouwen situatie is de Optima een prima alternatief op de zeer duren inbouwhaarden met liftdeur. Elke Optima heeft het Lucht van Buiten (LVB) systeem waardoor deze ook prima kunnen functioneren in kier dichte woningen.  Reny maakt voor de Optima gebruik van de beste materialen zoals ketelstaal, zwaar geperst vermiculiet en hoogwaardig hittebestendig glas. Het dubbelen hitteschild in de Optima inzethaarden zorgt er voor dat de rookgassen een langere weg afleggen voordat ze worden afgevoerd in de schoorsteen dit is in combinatie met de V-vormige stookbodem goed voor het milieu en het rendement van de haard. De Reny Optima zijn Din+ gekeurd voor u een zekerheid dat u ook in de toekomst hout mag blijven verbranden in uw haard omdat het milieubewust, duurzaam en CO2 neutraal is. Ook op de Optima inzethaarden geeft Reny 5 jaar garantie.

Reny houtkachels en inzethaarden en de Kachels en Haarden Hal

De kachels en haarden hal is al jaren de grootste Reny dealer in de Randstad en waarschijnlijk ook in Nederland. Bij de Kachels en Haarden Hal vind u de grootste collectie Reny modellen en vaak ook uit voorraad tegen de beste en goedkoopste prijs van Nederland. Wij hebben niet alleen de haarden op voorraad maar vaak ook de onderdelen voor uw houtkachel of inzethaard en het installatie materiaal zoals enkelwandig of dubbelwandig rookkanaal, Voor een houtkachel of inzethaard komt u naar de Kachels en Haarden Hal.

Meer informatie:

Klik hier: voor meer informatie over Reny haarden

 

[show_products category=”259″]