Skip to content

De Kachels en Haarden Hal heeft houtkachels van alle grote merken op voorraad en verkoopt deze tegen de scherpste prijzen. Naast onze eigen import van de merken Varde Ovne en Fireplace vindt u bij ons vrijwel alle grote merken zoals Reny, Dovre en Masterflamme. Wij kopen kachels, inbouwhaarden, openhaarden, schouwen van natuursteen en hout in grote aantallen op. Daarom kunnen wij bekende merken met hoge kortingen verkopen en hebben we een eigen voorraad.

Behalve voor kachels kunt u bij ons ook terecht voor al het benodigde installatie- en montage materiaal voor uw kachel. Daardoor bent u bij ons aan het goede adres voor alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe houtkachel. In onze showroom in de Amstelhoek (elke zondag en in de avonduren geopend) vindt u onder andere dubbelwandige en enkelwandige rookkanalen, vloerplaten, regenkappen en meer. Onze specialisten helpen u graag verder.

Breed assortiment

Ruime voorraad houtkachels, speksteenkachels en tuinkachels van de grootste merken tegen de scherpste prijzen!

Showroom

Uitgebreide showroom, centraal gelegen in de Randstad (Amstelhoek) nabij de N201 waar diverse haarden brandend staan opgesteld.

Installatie & Advies

In ons assortiment vind u ook installatie- en montage materiaal. Onze ervaren verkopers kunnen u van waardevolle adviezen voorzien.

Service en Garantie

Op alle producten is fabrieksgarantie van toepassingen. Zo zorgen wij, mede ook door de lage prijs en goede service, voor een perfecte dienstverlening aan onze klanten. Wij bieden diverse hout haarden en kachels, van hoge kwaliteit.

De Kachels Haarden Hal is een no-nonsense bedrijf, “What You See Is What You Get”. Bij garantie staan wij voor u klaar en sturen we u niet door naar de fabrikant. Onze verkoopadviseurs hebben al jarenlange ervaring op het gebied van sfeerverwarming en kunnen u daardoor uitstekend adviseren en assisteren bij de aankoop van uw houtkachel.

Meer weten over de Kachels Haarden Hal? Neem contact met ons op of kom langs in de Amstelhoek!

showroom houtkachels
Back To Top