Skip to content
varde ovne houtkachels

We hebben een viertal nieuwe Varde Ovne kachels aan ons assortiment toegevoegd! Het gaat om de Varde Ovne Thuro 13, Varde Ovne Bogö, Varde Ovne Bornholm en de Varde Ovne Als.

Alle houtkachels van Varde Ovne beschikken over een convectiesysteem, waarbij koele lucht via de onderkant van de kachel wordt binnengeleid en vervolgens opgewarmd de kachel aan de bovenkant weer verlaat.

Thurö 13

Deze houtkachel heeft een unieke vorm en valt daardoor direct op tussen de andere modellen. Door de brede verbrandingskamer biedt deze kachel ruimte voor houtblokken tot wel 35 centimeter. De Thurö 13 heeft een gietijzeren bodem én een gietijzeren rooster. Het nominale vermogen van deze haard is 6 kW.

Bogö

De vrijstaande houtkachel Bogö heeft twee zijruiten, waardoor u een prachtig zicht heeft op het houtvuur. Vanuit meerdere hoeken van uw woonruimte. Deze haard heeft een nominaal vermogen van 5,5 kW.

Als

Net als alle Varde Ovne kachels, heeft ook deze houtkachel een stijlvol design. Hierdoor past deze slanke haard in vrijwel enkele woning en interieur. Met een nominaal verwarmend vermogen van 5 kW, verwarmd deze kachel uw kamer moeiteloos.

Bornholm

De Varde Ovne Bornholm heeft, net als de Bogö, twee zijruiten. Hierdoor kunt u vanuit meerdere hoeken van de ruimte genieten van het vlammenspel. Achter de onderdeur is er ruimte voor het bergen van bijvoorbeeld aanmaakblokjes en schoonmaakproducten.

Back To Top