Skip to content
fireplace nieuwe kachels

Kachels en Haarden Hal is al jarenlang dealer van Fireplace kachels. Fireplace kachels worden in Duitsland ontwikkeld met de modernste productie methoden. Wij hebben de nieuwe Fireplace Adamis Staal, Fireplace Adamis Speksteen en Fireplace Amarant aan ons assortiment toegevoegd.

Fireplace Adamis Staal

De Fireplace Adamis is er in een uitvoering mét en zonder speksteen. Beide uitvoeringen maken gebruik van het Soft-Close systeem op de deur. De Adamis Staal heeft een nominaal verwarmend vermogen van 7 kW. Sluit de kachel aan met een boven- of achteraansluiting. De kachel heeft een aansluiting voor externe luchttoevoer.

Fireplace Adamis Speksteen

In tegenstelling tot de Adamis Staal, is deze versie bekleed met speksteen. Het speksteen slaat tijdens het stoken warmte op. Daardoor blijft de kachel ook lang na het stoken nog warmte afgeven. Ook deze kachel maakt gebruik van het Soft-Close systeem.

Fireplace Amarant

De Fireplace Amarant kachel heeft een moderne uitstraling. Met de drie ruiten heeft u bovendien vanuit alle hoeken van de ruimte uitstekend zicht op het vuur. De Amarant is daardoor een prachtig middelpunt voor uw woonruimte.

De specialist kan deze houtkachel in uw woonsituatie aansluiten door middel van een achter- of bovenaansluiting. Met een vermogen van 5 kW kan deze haard de gemiddelde woonkamer moeiteloos verwarmen.

Back To Top