Skip to content

Houtkachels Amsterdam, de houtkachel specialist Kachels en Haarden Hal ligt nabij Amsterdam. De showroom en loods in de Amstelhoek is met de auto en het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar vanuit de hoofdstad. Er staan circa 250 houthaarden opgesteld in de showroom. Alle grote merken zijn beschikbaar, waaronder Reny, Dovre, Fireplace, Varde Ovne en meer! Naast houtkachels kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en accessoires voor uw houtkachel.

Binnen 3 kwartier bent u vanuit Amsterdam (en ook Utrecht) in de Amstelhoek. Vanaf de N201 staat u binnen enkele minuten bij ons op de stoep.

Over Houtkachels Amsterdam – Kachels en Haarden Hal

De Kachels en Haarden Hal is een no-nonsense bedrijf, “What You See Is What You Get”. Bij garantie staan wij voor u klaar en sturen we u niet door naar de fabrikant. Wij kopen houtkachels, inbouwhaarden en inzethaarden rechtstreeks van de fabrikant in grote aantallen. In plaats van op klant specificatie per stuk. Hierdoor koopt u uw houtkachel bij ons voor de scherpste prijs. Wij staan voor kwaliteit, garantie en bovendien de beste prijs! Via onze Facebook pagina houden we u op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Onze specialisten kunnen u adviseren over allerlei zaken rondom sfeerverwarming en houtkachels. De showroom is bovendien ook ’s zondags en in de avonduren geopend. Wilt u graag eens een bepaalde houtkachel brandend zien? Neem dan zeker even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

houtkachels amsterdam

Back To Top