Fireplace Monte Carlo SP

Fireplace Monte Carlo SP

1.640,00

Fireplace Monte Carlo SP is uitgevoerd met speksteen en blijft daardoor lang na het stoken nog warmte afgeven. Onder het houtvuur is ruimte voor houtblokken.

Categorieën: ,

Beschrijving

Fireplace Monte Carlo SP is uitgevoerd met speksteen en blijft daardoor lang na het stoken nog warmte afgeven. Onder het houtvuur is ruimte voor houtblokken. De kachel heeft een strak design wat in vrijwel elk interieur past. De kachel is er ook in een uitvoering zonder speksteen, de Monte Carlo staal zwart.

Deze houtkachel van Fireplace is aan te sluiten met behulp van een achter- of bovenaansluiting en heeft een nominaal vermogen van 5 kW. De Kachels en Haarden Hal importeert rechtstreeks van de fabrikant Fireplace grootte aantallen houtkachels waardoor we scherp kunnen inkopen. Wij hebben daarom het grootste assortiment van Fireplace kachels, uit voorraad en voor de scherpste prijs. Kom naar onze showroom in de Amstelhoek om de modellen van Fireplace te bewonderen. Voor demonstratie staat er altijd een Fireplace kachel te branden.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen in mm (H x B x D)

985 x 520 x 413

Afstand tot brandbaar materiaal in mm (Zij - Achter - Voor)

300 – 200 – 1000

Diameter rookgasafvoer

Externe luchttoevoer

Gewicht

125 kg

Minimaal - Maximaal vermogen in kW

3.1-6.6

Nominaal vermogen in kW

Type houtkachel

,

Vuurzicht / Model

Energielabel

A+

Fireplace Monte Carlo SP