Skip to content
dovre houtkachels

Dovre kachels en haarden zijn er in veel modellen van modern tot klassiek en van vrijstaand tot inbouw. In onze houtkachel showroom in de Amstelhoek zijn alle kachels te bewonderen. Komt u ook eens langs om deze houthaarden in het echt te bewonderen?

“Dovre; Vuur met karakter!”


In onze showroom staan vier Dovre haarden uitgelicht. Deze stijlvolle kachels zijn een lust voor het oog en kunnen een absolute aanwinst voor uw woonruimte zijn. Lees hieronder meer over deze speciale haarden.

Dovre kachels staan bekend om een milieubewuste verbranding met een hoog rendement. Daarnaast zijn ze van hoge kwaliteit en hebben ze een aantrekkelijk design. Vanwege de vele varianten qua design, is Dovre een populair merk. Of het nu gaat om moderne of klassieke haarden.

Dovre Bold 300

De Dovre Bold 300 is een stevige kachel met een rond design en een grote ruit waardoor u uitstekend zicht heeft op het haardvuur. Deze houtkachel van Dovre heeft een nominaal verwarmend vermogen van 7 kW en is bovendien aan te sluiten middels een achter- of bovenaansluiting. De Dovre Bold 300 is er tot slot ook in een uitvoering zonder poten; de Dovre Bold 400.

Dovre Bow

De Dovre Bow is een krachtige houtkachel met een nominaal verwarmend vermogen van 9 kW. Het Dovre model Bow is er in meerdere uitvoering, zo ook met een poot; de Dovre Bow-P en een uitvoering met een houtvak; de Dovre Bow-WB.

Dovre Rock 350TB

De Dovre Rock 350TB heeft een stijlvol design en is ook verkrijgbaar met 4 poten en met een houtvak onder het vuur. Bekijk voor de andere varianten de Dovre Rock 350 en de Dovre Rock 350WB. Dit model van Dovre is aan te sluiten middels een boven- of achteraansluiting. De Dovre Rock 350TB heeft een nominaal verwarmend vermogen van 7 kW.

Dovre Vintage 50

De Dovre Vintage 50 houtkachel heeft een mooi retro design, dat ook zonder vlammen al een warme uitstraling heeft. Daarnaast is het met een nominaal vermogen van 9 kW een krachtige kachel die ook grotere ruimtes prima kan verwarmen. De Dovre Vintage 50 heeft de mogelijkheid voor externe luchttoevoer.

Naast de bovenstaande Dovre kachels, staan er natuurlijk nog veel meer haarden van deze fabrikant in onze showroom! Daarom is het zeker de moeite waar om even langs te komen bij de Kachels en Haarden Hal in de Amstelhoek.

 • sale

  Dovre Bold 300

  Oorspronkelijke prijs was: €2.895,00.Huidige prijs is: €2.595,00.
 • sale

  Dovre Bow

  Oorspronkelijke prijs was: €2.395,00.Huidige prijs is: €2.095,00.
 • sale

  Dovre Rock 350TB

  Oorspronkelijke prijs was: €2.595,00.Huidige prijs is: €2.395,00.
 • sale

  Dovre Vintage 50

  Oorspronkelijke prijs was: €3.695,00.Huidige prijs is: €3.295,00.
Back To Top