Skip to content
beste-houtkachels-2018

We hebben bij de Kachels en Haarden Hal een uitgebreid assortiment aan houtkachels. Onder andere speksteen kachels, hoekkachels, terrashaarden, inzethaarden en meer. Maar wat zijn nu de populairste houtkachels uit ons assortiment. We hebben de TOP 10 populairste haarden van 2018 voor u op een rijtje gezet! We tellen af van 10 naar 1…

#10

Varde Ovne Uniq 1

Op plaats 10, de Varde Ovne Uniq 1. Deze stijlvolle Varde Ovne houtkachel heeft een geweldige prijs-kwaliteit verhouding en is mede daardoor te vinden in deze top 10. Het is een relatief kleine houtkachel, met toch een redelijk hoog nominaal vermogen van 5 kW. Door de zijruiten is het houtvuur vanuit meerdere kanten goed zichtbaar.

#9

Fireplace Orando SP

Deze vrijstaande houtkachel van Fireplace is bekleed met speksteen. De Fireplace Orando SP is een scherp geprijsde houtkachel met een nominaal vermogen van 5 kW. Mede hierdoor heeft deze speksteenkachel een plekje veroverd in de Top 10 van 2018.

#8

Masterflamme Medie 1 Black

De Masterflamme Medie 1 in zwarte uitvoering is een opvallende verschijning met de ronde vormen. Het is een krachtige kachel met een nominaal vermogen van 12 kW. Masterflamme kachels worden met de modernste productiemethoden uit hoogwaardig staal vervaardigd vanuit eigen fabriek in Tsjechië.

#7

Varde Ovne Samso

Op plaats 7 ziet u de Samso, een stijlvolle kachel van Varde Ovne. De Varde Ovne Samso is zeer scherp geprijsd, maar doet zeker niet onder voor de houtkachel uit een hogere prijsklasse. Met energielabel A+ is de Samso ook nog eens een milieuvriendelijke keuze!

 • sale

  Varde Ovne Samso

  Oorspronkelijke prijs was: €1.695,00.Huidige prijs is: €1.495,00.
#6

Dovre Brut 200

De Dovre Brut 200 mag in deze Top 10 niet ontbreken. Met zijn stoere en robuuste uitstraling kiezen veel van onze klanten voor deze Dovre houtkachel. De Brut 200 staat op hoge poten, maar heeft ook een klein broertje op kleinere poten; de Dovre Brut 100. Dovre haarden staan bekend om kwaliteit en aantrekkelijk design, hoge rendement en milieubewuste verbranding.

 • sale

  Dovre Brut 200

  Oorspronkelijke prijs was: €1.795,00.Huidige prijs is: €1.595,00.
#5

Reny Quaruba 4-zijdig

De Kachels en Haarden Hal heeft ook terrashaarden in het assortiment. De populairste variant is de vierzijdige Reny Quaruba, gemaakt van Cor-Ten staal. Door de 4 ruiten is het vuur vanuit alle hoeken van uw terras of tuin zichtbaar. Het Cor-Ten staal zorgt voor een industriële uitstraling bij deze Reny tuinkachel.

#4

Dovre Sense 103

Het moderne en slanke ontwerp van de Dovre Sense 103 zorgt ervoor dat deze haard uitstekend in uw moderne interieur past. De Dovre Sense is er in meerdere uitvoeringen; naast de 103 er de 113, de 203, de 403 en 303. Iedere uitvoering heeft zijn eigen unieke kenmerken. Allen hebben zij het stijlvolle design wat we van Dovre gewend zijn. De Dovre Sense 303 is brandend te zien in onze showroom!

 • sale

  Dovre Sense 103

  Oorspronkelijke prijs was: €2.595,00.Huidige prijs is: €2.245,00.
#3

Fireplace Zanzibar SP

Eén van de populairste speksteenkachels uit ons assortiment in 2018 was de Fireplace Zanzibar SP. Fabrikant Fireplace combineert de accumulerende eigenschappen van speksteen met convectiewarmte en de sfeer door een grootte ruit die ook schoon blijft. Door het speksteen blijft de houtkachel ook lang na het stoken nog warmte afgeven.

#2

Varde Ovne Bolton

De stijlvolle Varde Ovne Bolton houtkachel heeft grote ruiten aan de zijkanten en een grote gebogen voorruit. Hierdoor heeft u fantastisch zicht op het houtvuur vanuit meerdere hoeken van uw woonruimte. Ook als deze Varde Ovne kachel niet aan staat, is hij een prachtige toevoeging aan uw interieur.

Met een nominaal vermogen van 7 kW verwarmd de haard uw woonruimte moeiteloos. Het energielabel A+ geeft aan dat de haard ook een milieubewuste keuze is.

 • sale

  Varde Ovne Cardiff Air

  Oorspronkelijke prijs was: €2.495,00.Huidige prijs is: €2.295,00.
#1

Reny Retro

De nummer 1 uit ons assortiment is de Reny Retro. Dit is niet 1 kachel, maar een serie van 6 houtkachels.  Drie mét en drie zonder speksteen. De drie haarden zijn vervolgens weer verdeeld over verschillende groottes met elk een ander verwarmend vermogen. Zo heeft de Reny Retro L een nominaal vermogen van 7 kW. De Reny Retro XL heeft een nominaal vermogen van 8 kW en de Reny Retro XXL maar liefst 9 kW. Bij de modellen met speksteen is de verdeling van het vermogen hetzelfde als bij de modellen zonder speksteen. De Reny Retro XXL is brandend te zien in onze showroom!

Reny staat garant voor de kwaliteit van de eigen producten. Daardoor hebben alle Reny haarden (dus ook de Retro Serie) maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie.

 • sale

  Reny Retro XL

  Oorspronkelijke prijs was: €2.050,00.Huidige prijs is: €1.850,00.
Back To Top